Willem van Galen Last

Naar aanleiding van de oplevering van ons nieuwe bedrijfspand in het centrum van Amsterdam moest de hele boel eens goed worden schoongemaakt, gepoetst en geboend. Mokum Schoonmaak begon wat mij betreft al heel goed vóór het schoonmaken.

Alex is super flexibel, rijdt zelf al even langs de locatie, regelt dat hij van de schilder de sleutel krijgt en stuurt binnen een dag al een offerte. Daarnaast adviseert hij wat er wel en niet moet gebeuren. Op de dag zelf nemen ze het werk gewoon uit handen zonder dat je er als opdrachtgever mee bezig hoeft te zijn en dat is precies wat ik wil. Geen omkijken naar.

Mokum Schoonmaak is flexibel, snel en topkwaliteit.

Onze garanties

Nederlands sprekend personeel

Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers goed met onze klanten kunnen communiceren. Daarom werken wij werken uitsluitend met Nederlands sprekend personeel. Wij verstaan ons vak, letterlijk en figuurlijk!

Korte en efficiënte communicatielijnen

Korte en efficiënte communicatielijnen zijn cruciaal om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Daarom garanderen wij u één vaste aanspreekpartner.

Betrouwbaar personeel

Service en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden screenen wij al onze schoonmaakmedewerkers jaarlijks op goed gedrag.

Regelmatige kwaliteitscontrole

Om de kwaliteit van de dienstverlening van onze werknemers te bewaken, voert ons management regelmatig onverwachte kwaliteitscontroles uit.