header-offerte

Offerte aanvragen

De eerste stap naar een schoon resultaat

Wilt u een offerte aanvragen? Dat kan direct via deze pagina. Of het nu gaat om allround schoonmaakwerk, glasbewassing of om specialistische reiniging: Mokum Schoonmaak en Bedrijfsdiensten heeft altijd een oplossing op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een helder en schoon resultaat.

Als u een offerte bij ons aanvraagt, gaat dat altijd gepaard met een bezoek. Wij bezoeken de locatie die u schoon wilt laten maken, zodat wij een goede inschatting kunnen maken van het schoonmaakwerk zodat we een goede prijs voor u kunnen opstellen. De ene schoonmaak is namelijk de andere niet, en wij leveren altijd maatwerk.

Onze garanties

Nederlands sprekend personeel

Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers goed met onze klanten kunnen communiceren. Daarom werken wij werken uitsluitend met Nederlands sprekend personeel. Wij verstaan ons vak, letterlijk en figuurlijk!

Korte en efficiënte communicatielijnen

Korte en efficiënte communicatielijnen zijn cruciaal om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Daarom garanderen wij u één vaste aanspreekpartner.

Betrouwbaar personeel

Service en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden screenen wij al onze schoonmaakmedewerkers jaarlijks op goed gedrag.

Regelmatige kwaliteitscontrole

Om de kwaliteit van de dienstverlening van onze werknemers te bewaken, voert ons management regelmatig onverwachte kwaliteitscontroles uit.