Desiree Beer

Mokum Schoonmaak is de vaste schoonmaakpartner bij de oplevering van onze bouwprojecten. Ik weet niet hoe ze werken, maar ik zie wel het eindresultaat en dat is altijd goed. Soms is er zoveel gezaagd dat ik de tegels door al het stof en bouwvuil niet meer kan zien. Als Mokum is geweest ziet alles er weer piekfijn uit.

Ze communiceren heel snel en helder. Daarnaast kunnen ze snel aan projecten beginnen en zijn ze heel oplossingsgericht. Laatst zat er een klodder lijm op een gietvloer. Dat ging er niet af zonder schade aan de vloer toe te brengen. Mokum adviseerde mij om het bij mijn verzekering aan te kaarten. Die hebben het vervolgens vergoed. Mokum weet perfect wat je moet doen bij dit soort situaties.

Je krijgt bij Mokum echt waar voor je geld. Ze zijn misschien iets duurder dan een gewone schoonmaker van een tientje per uur, maar daar moet je alles nalopen en dat hoef ik bij Mokum niet te doen. Ik kan blind op ze varen. Doordat ze zoveel kwaliteit leveren mag het ook ietsje duurder zijn. Dat heb ik ervoor over en mijn klanten ook.

Onze garanties

Nederlands sprekend personeel

Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers goed met onze klanten kunnen communiceren. Daarom werken wij werken uitsluitend met Nederlands sprekend personeel. Wij verstaan ons vak, letterlijk en figuurlijk!

Korte en efficiënte communicatielijnen

Korte en efficiënte communicatielijnen zijn cruciaal om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Daarom garanderen wij u één vaste aanspreekpartner.

Betrouwbaar personeel

Service en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden screenen wij al onze schoonmaakmedewerkers jaarlijks op goed gedrag.

Regelmatige kwaliteitscontrole

Om de kwaliteit van de dienstverlening van onze werknemers te bewaken, voert ons management regelmatig onverwachte kwaliteitscontroles uit.