header_tapijtreiniging

Tapijtreiniging

Voor een schoon en stralend tapijt op kantoor en in huis

Bij Mokum Schoonmaak hebben we veel ervaring met tapijtreiniging. We zijn gespecialiseerd in bedrijfspanden en kantoren, waarbij grote oppervlaktes geen probleem zijn. Ook voor particuliere woningen kunt u ons inschakelen voor tapijtreiniging.

Onze krachtige machines reinigen alle soorten tapijten, van laagpolig tot hoogpolig en wol. Daarnaast gebruiken we voor wollen en hoogpolige tapijten een sproeiextractie systeem. Tot slot hanteren we voor laagpolige (kantoor)tapijten een professionele schrobmachine. Bij een tapijtreiniging nemen we gelijk alle vlekken mee. Daarbij werken we met professionele vlekverwijdingsmiddelen, die de meest hardnekkige vlekken (wijn, bloed, koffie) volledig kunnen verwijderen.

Onze tarieven voor een tapijtreiniging beginnen bij € 2,75 per vierkante meter, afhankelijk van de totaal te reinigen oppervlakte.

Ons minimale starttarief is € 85,00 euro.

Indien u vragen heeft of meer informatie wenst kunt u gerust contact opnemen!

Teruggebeld worden?

  • Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens

    zie onze privacyverklaring

Onze garanties

Nederlands sprekend personeel

Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers goed met onze klanten kunnen communiceren. Daarom werken wij werken uitsluitend met Nederlands sprekend personeel. Wij verstaan ons vak, letterlijk en figuurlijk!

Korte en efficiënte communicatielijnen

Korte en efficiënte communicatielijnen zijn cruciaal om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Daarom garanderen wij u één vaste aanspreekpartner.

Betrouwbaar personeel

Service en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden screenen wij al onze schoonmaakmedewerkers jaarlijks op goed gedrag.

Regelmatige kwaliteitscontrole

Om de kwaliteit van de dienstverlening van onze werknemers te bewaken, voert ons management regelmatig onverwachte kwaliteitscontroles uit.