Alex Langereis-34

Over ons

Even voorstellen…

Mijn naam is Alex Langereis en ik ben oprichter en directeur van Mokum Schoonmaak en Bedrijfsdiensten. Ik ben er trots op dit mooie familiebedrijf te leiden, want voor ons is schoonmaken meer dan alleen een borstel door het bedrijf halen. Wij zien het als onze missie om uw woon- of werkplek weer schoon, fris en opgeruimd te maken. Daarbij gaan we voor de hoogste kwaliteit, zowel in service als in resultaat.

Van IT directeur tot schoonmaker

Als je me vijf jaar geleden had verteld dat ik een schoonmaakbedrijf zou beginnen, had ik je niet geloofd. Ik heb jarenlang gewerkt in de IT sector, waar ik directeur was van een succesvol bedrijf met aandeelhouders. Ik verdiende een goede boterham, maar ik miste de warmte van menselijk contact. Daarnaast ergerde ik me groen en geel aan de slechte service die schoonmaakbedrijven leverden. Een zakenrelatie zei toen, ‘Als jij denkt dat je het beter kan, dan begin je toch zelf een schoonmaakbedrijf?’

Zo gezegd, zo gedaan. En ik ben het nog leuk gaan vinden ook!

Kwaliteit op één

Ik word enorm blij van tevreden klanten. Dat klinkt misschien afgezaagd, maar het is echt zo. Ik rust niet totdat wij onze taak naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd. Kwaliteit is bij ons prioriteit nummer één. Daardoor zijn we misschien niet de goedkoopste in de branche, maar komen we altijd na wat we beloven en leveren topresultaat. Omdat we goed contact met de klant belangrijk vinden, werken we alleen met schoonmakers die de Nederlandse taal beheersen. Want als schoonmakers verstaan wij ons vak, letterlijk en figuurlijk!

Onze opdrachtgevers

We werken onder meer voor bedrijfspanden en kantoren, verenigingen van eigenaren, kinderdagverblijven en particuliere woningen en appartementen. Van klein tot groot, het is ons allemaal even lief.

Naast terugkerende schoonmaakopdrachten kunt u ons ook inschakelen voor eenmalige klussen, zoals een opleveringsschoonmaak of calamiteitenreiniging.

Wij staan zeven dagen per week voor u klaar!

Onze garanties

Nederlands sprekend personeel

Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers goed met onze klanten kunnen communiceren. Daarom werken wij werken uitsluitend met Nederlands sprekend personeel. Wij verstaan ons vak, letterlijk en figuurlijk!

Korte en efficiënte communicatielijnen

Korte en efficiënte communicatielijnen zijn cruciaal om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Daarom garanderen wij u één vaste aanspreekpartner.

Betrouwbaar personeel

Service en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden screenen wij al onze schoonmaakmedewerkers jaarlijks op goed gedrag.

Regelmatige kwaliteitscontrole

Om de kwaliteit van de dienstverlening van onze werknemers te bewaken, voert ons management regelmatig onverwachte kwaliteitscontroles uit.