Annelies Braams

Mokum Schoonmaak heeft ons nieuwe bedrijfspand helemaal schoongemaakt en dat hebben ze uitstekend gedaan. Het zag er eerst heel armoedig en afgeleefd uit, maar het is allemaal schoon opgeleverd voordat we erin konden. Ze hebben de vloerbedekking uitgebreid geshampood en ons zelfs staaltjes met het vervuilde water laten zien.

Ook als onze conciërge op vakantie is valt Mokum in. Het feit dat ze een familiebedrijf zijn vergroot voor mij het vertrouwen. Naast dat ze goed werk leveren zijn ze ook heel aardig. Na afloop vragen ze altijd of alles naar wens is verlopen. We hebben nooit iets hoeven te corrigeren. En ik vind het fijn dat ze duurzame schoonmaakmiddelen gebruiken.

Het contact met Alex is erg goed. Hij is goed bereikbaar en reageert snel. Hij is flexibel en als ik hem snel nodig hebt kan hij meteen inspringen. Hij is heel persoonlijk betrokken. Hij handelt de communicatie af, komt de sleutel halen en stuurt na afloop altijd een persoonlijk mailtje.

Onze garanties

Nederlands sprekend personeel

Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers goed met onze klanten kunnen communiceren. Daarom werken wij werken uitsluitend met Nederlands sprekend personeel. Wij verstaan ons vak, letterlijk en figuurlijk!

Korte en efficiënte communicatielijnen

Korte en efficiënte communicatielijnen zijn cruciaal om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Daarom garanderen wij u één vaste aanspreekpartner.

Betrouwbaar personeel

Service en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden screenen wij al onze schoonmaakmedewerkers jaarlijks op goed gedrag.

Regelmatige kwaliteitscontrole

Om de kwaliteit van de dienstverlening van onze werknemers te bewaken, voert ons management regelmatig onverwachte kwaliteitscontroles uit.