header-graffiti-verwijderen

Graffiti verwijderen

Voor het verwijderen van graffiti gebruiken wij een geavanceerd stoomsysteem waar van dichtbij hete stoom op de graffiti wordt gespoten. Graffiti die minder dan een week oud is, verdwijnt hiermee volledig. Bij deze methode worden geen milieubelastende chemicaliën gebruikt en ontstaat er geen schade aan de gevel.

Mocht er na de verwijdering nog een schaduw op de muur achterblijven, dan verwijderen we die met een milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare oplosmiddelen.

Tegenwoordig wordt graffiti nogal eens met autoverf aangebracht, die zeer moeilijk te verwijderen is. Ook hiervoor gebruiken wij een milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare oplosmiddelen.

Als de graffiti teveel in de steen is ingetrokken en op bovenstaande manieren niet verwijderbaar is, kunnen we kiezen voor zandstralen. Hierbij wordt zand onder hoge druk op de muur gespoten, waardoor er een laagje van het steen wordt afgeblazen en de graffiti alsnog verdwijnt. Zoals gezegd zetten wij deze methode alleen in bij noodgevallen en bespreken wij dit altijd vooraf met onze klant.

Abonnement

U kunt bij ons ook een jaarlijks abonnement voor het verwijderen van graffiti afsluiten. Met één vaste prijs per jaar krijgt u onbeperkt toegang tot onze service. U kunt ons altijd bellen, mailen of een WhatsApp bericht versturen en we komen dezelfde dag nog langs om de graffiti te verwijderen. U betaalt nooit een euro meer dan het afgesproken abonnementsbedrag.

Anti-graffiti Coating

Heeft u last van steeds terugkerende graffiti op dezelfde muur? Overweeg dan om een anti-graffiti coating te laten aanbrengen. Deze coating zorgt ervoor dat de graffiti zich minder sterk aan de muur hecht en slechts met hele lichte reiniging verwijderd hoeft te worden. Hierdoor lijdt de muur geen schade en blijft het voegwerk intact, ook na meerdere verwijderbeurten. De anti-graffiti coating beschermt uw muur naast graffiti ook tegen vocht en luchtvervuiling, waardoor onder meer algengroei wordt tegengegaan.

Onze garanties

Nederlands sprekend personeel

Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers goed met onze klanten kunnen communiceren. Daarom werken wij werken uitsluitend met Nederlands sprekend personeel. Wij verstaan ons vak, letterlijk en figuurlijk!

Korte en efficiënte communicatielijnen

Korte en efficiënte communicatielijnen zijn cruciaal om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Daarom garanderen wij u één vaste aanspreekpartner.

Betrouwbaar personeel

Service en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden screenen wij al onze schoonmaakmedewerkers jaarlijks op goed gedrag.

Regelmatige kwaliteitscontrole

Om de kwaliteit van de dienstverlening van onze werknemers te bewaken, voert ons management regelmatig onverwachte kwaliteitscontroles uit.