header-graffiti-verwijderen

Graffiti verwijderen

Voor het verwijderen van graffiti gebruiken wij een lagedrukspuit waar van dichtbij hete stoom op de graffiti wordt gespoten. Graffiti die minder dan een week oud is, verdwijnt hiermee volledig. Bij deze methode worden geen milieubelastende chemicaliën gebruikt.

Mocht er na de verwijdering nog een schaduw op de muur achterblijven (dat gebeurt als de graffiti meer dan een week oud is), dan verwijderen we die met een chemisch middel. Tegenwoordig wordt graffiti nogal eens met autoverf aangebracht, die zeer moeilijk te verwijderen is. Ook hiervoor gebruiken wij een chemisch verwijderingsmiddel.

Als de graffiti teveel in de steen is ingetrokken en op bovenstaande manieren niet verwijderbaar is, kunnen we kiezen voor zandstralen. Hierbij wordt zand onder hoge druk op de muur gespoten, waardoor er een laagje van het steen wordt afgeblazen en de graffiti alsnog verdwijnt. Zoals gezegd zetten wij deze methode alleen in bij noodgevallen. Voor het zandstralen werken wij samen met een gespecialiseerde partner.

Teruggebeld worden?

  • Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens

    zie onze privacyverklaring

Onze garanties

Nederlands sprekend personeel

Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers goed met onze klanten kunnen communiceren. Daarom werken wij werken uitsluitend met Nederlands sprekend personeel. Wij verstaan ons vak, letterlijk en figuurlijk!

Korte en efficiënte communicatielijnen

Korte en efficiënte communicatielijnen zijn cruciaal om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Daarom garanderen wij u één vaste aanspreekpartner.

Betrouwbaar personeel

Service en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden screenen wij al onze schoonmaakmedewerkers jaarlijks op goed gedrag.

Regelmatige kwaliteitscontrole

Om de kwaliteit van de dienstverlening van onze werknemers te bewaken, voert ons management regelmatig onverwachte kwaliteitscontroles uit.