Leo Keijzer

Sinds september 2016 is Mokum Schoonmaak de schoonmaker van de algemene ruimten van onze appartementen in de Houthavens. Als VVE bestuurder ben ik blij dat we jullie hebben ingeschakeld. Je hoort alleen maar goede verhalen over jullie van de buren die jullie ook voor hun eigen schoonmaak inschakelen. Je fungeert als een huismeester over ons complex, wat heel fijn is.

Ik probeer je dan ook zoveel mogelijk aan te bevelen bij andere VVE’s en hun beheerders.
Heel veel succes met je bedrijf!

Onze garanties

Nederlands sprekend personeel

Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers goed met onze klanten kunnen communiceren. Daarom werken wij werken uitsluitend met Nederlands sprekend personeel. Wij verstaan ons vak, letterlijk en figuurlijk!

Korte en efficiënte communicatielijnen

Korte en efficiënte communicatielijnen zijn cruciaal om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Daarom garanderen wij u één vaste aanspreekpartner.

Betrouwbaar personeel

Service en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden screenen wij al onze schoonmaakmedewerkers jaarlijks op goed gedrag.

Regelmatige kwaliteitscontrole

Om de kwaliteit van de dienstverlening van onze werknemers te bewaken, voert ons management regelmatig onverwachte kwaliteitscontroles uit.