header-gevelreiniging

Gevelreiniging

Uw gevel laten reinigen zonder schade aan het oppervlak? Dat kan bij Mokum Schoonmaak en Bedrijfsdiensten. Met ons geavanceerd stoomsysteem wordt uw gevel, zelfs bij ernstige vervuiling, weer als nieuw.

Hoe werkt het
Onze apparatuur zorgt ervoor dat er met weinig water, door middel van lage druk en een temperatuur tussen de 90 en 150 ℃ stoom ontstaat. Deze hete stoom doodt bacteriën en algen en laat het vuil direct verdwijnen.

Geen schade aan de gevel
Waar bij reiniging onder hoge druk vaak schade aan het voegwerk ontstaat is dit bij ons systeem niet het geval. Dit systeem is daarom ook heel goed in te zetten bij het reinigen van monumenten.

Geen gebruik van chemische middelen!
Anders dan bij de reguliere gevelreiniging waar hoge druk wordt gebruikt, zijn er bij ons systeem geen chemicaliën nodig. Dit is dus beter voor het milieu maar ook kostenbesparend. Bij het reinigen met chemicaliën moeten namelijk in verband met de Milieuwet maatregelen getroffen worden om deze chemicaliën weer op te vangen. Dat is bij ons systeem niet het geval.

Last van ontsierende graffiti op uw gevel
Ons systeem is ook uitstekend inzetbaar bij het verwijderen van graffiti. De graffiti wordt snel en doeltreffend verwijderd, zonder schade aan de gevel.

Even de voordelen op een rijtje:
✦ Snelle reiniging van uw gevel;
✦ Milieubesparend;
✦ Gegarandeerd schadevrij, het voegwerk blijft volledig intact;
✦ Algen en bacteriën worden direct gedood;
✦ Efficiënt en kostenbesparend.

Wij adviseren u niet alleen uw gevel te reinigen, maar ook te kiezen voor het beschermen van uw gevel na de reiniging. Zo kunnen wij een beschermende coating aanbrengen of het gevelmateriaal impregneren. Zo verlengt u de levensduur van uw pand en behoudt u een verzorgde aanblik.

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen?
Bel ons op telefoonnummer 020 26 15 230 of vraag vrijblijvend een offerte aan middels ons offerteformulier.

Teruggebeld worden?

  • Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens

    zie onze privacyverklaring