Referenties

Wat onze klanten over ons zeggen

U vindt hier referenties over de service en kwaliteit van onze dienstverlening O.a. Reguliere schoonmaak, Specialistische reiniging, Opleveringsschoonmaak, Glasbewassing, Tapijtreiniging, Calamiteitenreiniging en Graffiti verwijderen.

Braams

“Het feit dat Mokum Schoonmaak een familiebedrijf is vergroot voor mij het vertrouwen. Naast dat ze goed werk leveren zijn ze ook heel aardig.”

Annelies Braams

Eigenaar van taalschool NedLes Lees hier de hele referentie
desiree-beer

“Mokum Schoonmaak is misschien iets duurder dan een gewone schoonmaker van een tientje per uur, maar daar moet je alles nalopen en dat hoef ik bij Mokum niet te doen. Ik kan blind op ze varen.”

Desiree Beer

Eigenaar van DB Bouw Lees hier de hele referentie
10e34e6

“Laatst werd ik gebeld dat een woning per se de volgende dag moest worden opgeleverd. Dan gaat Alex ’s middags nog naartoe. Dat vind ik fantastisch.”

Jolanda van Dam

Backoffice medewerker bij De Woningwachter: Lees hier de hele referentie
willem

“Op de dag zelf nemen ze het werk gewoon uithanden zonder dat je er als opdrachtgever mee bezig hoeft te zijn en dat is precies wat ik wil”

Willem van Galen Last

Eigenaar van Nieuw Amsterdams Huys Lees hier de hele referentie
Leo

“Als VVE bestuurder ben ik blij dat we jullie hebben ingeschakeld. Je hoort alleen maar goede verhalen over jullie van de buren die jullie ook voor hun eigen schoonmaak inschakelen.”

Leo Keijzer

Vereniging van Eigenaren De Hoofden Houthavens Kavel 4 Lees hier de hele referentie

Een selectie van onze klanten