Jolanda van Dam

Wij verzorgen onderhoud voor woningbezitters en vastgoedeigenaren. Mokum Schoonmaak is onze vaste schoonmaakpartner voor de regio Amsterdam en Utrecht. Op ad-hoc basis hebben ze een aantal woningen voor ons schoongemaakt.

De snelheid en stiptheid van Mokum bevallen goed. Bij spoedgevallen kunnen ze vaak dezelfde dag nog bijspringen. Laatst werd ik gebeld dat een woning per se de volgende dag moest worden opgeleverd. Dan gaat Alex er ’s middags nog naartoe. Dat vind ik fantastisch. Bij andere schoonmaakbedrijven kan er weleens een aantal dagen overheen gaan.

Mokum stuurt ons ook altijd voor- en nafoto’s, zodat we goed aan onze opdrachtgevers kunnen laten zien hoe het geworden is. En wij krijgen altijd een groot ‘dankjewel’ van ze terug. De communicatie met Mokum verloopt goed. Als ik ze niet meteen te pakken krijg en ik spreek de voicemail in, word ik altijd op korte termijn teruggebeld.

Verder is het voor ons en onze opdrachtgevers fijn dat Mokum met duurzame schoonmaakmiddelen werkt, vooral omdat de woningen meerdere keren moeten worden schoongemaakt. Dan is het fijn als de producten die gebruikt worden minder milieubelastend zijn.

Onze garanties

Nederlands sprekend personeel

Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers goed met onze klanten kunnen communiceren. Daarom werken wij werken uitsluitend met Nederlands sprekend personeel. Wij verstaan ons vak, letterlijk en figuurlijk!

Korte en efficiënte communicatielijnen

Korte en efficiënte communicatielijnen zijn cruciaal om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Daarom garanderen wij u één vaste aanspreekpartner.

Betrouwbaar personeel

Service en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden screenen wij al onze schoonmaakmedewerkers jaarlijks op goed gedrag.

Regelmatige kwaliteitscontrole

Om de kwaliteit van de dienstverlening van onze werknemers te bewaken, voert ons management regelmatig onverwachte kwaliteitscontroles uit.