header-glasbewassing

Glasbewassing

Alle ramen en ruiten streeploos schoon

Glasbewassing van de ramen kunt u met een gerust hart uitbesteden aan Mokum Schoonmaak. Wij doen glasbewassing voor onder meer kantoren, scholen, appartementencomplexen en VVE’s (verenigingen van eigenaren). Ook showrooms en winkelpanden behoren tot ons klantenbestand.

Wij werken tijdens glasbewassing zowel op de klassieke manier ‘op de hand’ met een ladder en een wisser, maar indien nodig kunnen we ook professionele instrumenten inschakelen, zoals een glazenwasser telescoop. Zo kunnen we tot dertig meter hoog reiken. Omdat deze telescoop met speciale hars de kalk uit het water filtert, drogen de ramen na het wassen vlekkeloos op en hoeven we niet handmatige na te wissen.

Onze glazenwassers hebben een representatief voorkomen, zijn goed opgeleid en nemen alle veiligheidsregels in acht.

Met Mokum Schoonmaak en Bedrijfsdiensten zijn al uw ramen en ruiten streeploos schoon en stofvrij.

Indien u vragen heeft of meer informatie wenst over glasbewassing, neem dan gerust contact met ons op!

Teruggebeld worden?

  • Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens

    zie onze privacyverklaring

Onze garanties

Nederlands sprekend personeel

Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers goed met onze klanten kunnen communiceren. Daarom werken wij werken uitsluitend met Nederlands sprekend personeel. Wij verstaan ons vak, letterlijk en figuurlijk!

Korte en efficiënte communicatielijnen

Korte en efficiënte communicatielijnen zijn cruciaal om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Daarom garanderen wij u één vaste aanspreekpartner.

Betrouwbaar personeel

Service en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden screenen wij al onze schoonmaakmedewerkers jaarlijks op goed gedrag.

Regelmatige kwaliteitscontrole

Om de kwaliteit van de dienstverlening van onze werknemers te bewaken, voert ons management regelmatig onverwachte kwaliteitscontroles uit.