Schoonmaakbedrijf in Amsterdam West

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Amsterdam West dat gewoon goed schoonmaakwerk levert? Maak dan kennis met Mokum Schoonmaak en Bedrijfsdiensten. We zorgen ervoor dat uw huis, pand of kantoor weer schoon, fris en opgeruimd is. U kunt ons inschakelen voor dagelijkse of periodieke schoonmaak. Zowel kantoren en scholen als appartementencomplexen, VvE’s en huizen maken we schoon. En met schoon bedoelen we ook écht schoon.

Naast goed afgeleverd werk kunt u bij ons ook rekenen op goede service en klantvriendelijkheid. De volgende schoonmaakdiensten bieden we als schoonmaakbedrijf in Amsterdam West aan: alledaags schoonmaakwerk, periodiek schoonmaakwerk, glasbewassing, opleveringsschoonmaak, tapijtreiniging, graffiti verwijdering en gevelreiniging.

Betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Amsterdam West

Kwalitatief hoge diensten en services;
De communicatielijnen zijn altijd kort, wij kennen een goede bereikbaarheid;
Eén vaste aanspreekpartner voor klanten;
Regelmatige kwaliteitscontrole;
Nederlands sprekend personeel;
Persoonlijke aanpak, elke klant is bij ons uniek.

Heeft u een schoonmaakklus in Amsterdam West? Schakel dan ons schoonmaakbedrijf in. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op 020 26 15 230.

Vraag direct een offerte aan

Periodieke schoonmaak

Wij begrijpen dat u graag vertrouwde gezichten in uw school, trappenhuis, kantoor of bedrijfspand ziet. Daarom krijgt u bij ons altijd een vaste schoonmaker die periodiek uw pand schoonmaakt. In overleg met u stellen we een schema op voor de periodieke schoonmaak taken. Op de afgesproken dagen en tijden zal uw vaste schoonmaker dan het werkprogramma uitvoeren.

Maatschappelijk verantwoord schoonmaken

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij ons. Wij werken altijd met een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel. Dit is volledig biologisch afbreekbaar. Daarnaast kunnen wij ook op duurzame wijze onze andere werkzaamheden uitvoeren. Graffiti verwijderen, gevelreiniging en glasbewassing gebeurt allemaal op duurzame wijze, zonder chemicaliën.

Braams

“Het feit dat Mokum Schoonmaak een familiebedrijf is vergroot voor mij het vertrouwen. Naast dat ze goed werk leveren zijn ze ook heel aardig.”

Annelies Braams

Eigenaar van taalschool NedLes Lees hier de hele referentie

Meer over onze schoonmaakdiensten

We staan bekend als een allround schoonmaakbedrijf in Amsterdam West. Kwaliteit staat bij ons voorop. We komen na wat we beloven en leveren altijd een topresultaat af, ongeacht de omstandigheden. Omdat we goed contact met onze klanten belangrijk vinden, werken we alleen met schoonmakers die de Nederlandse taal beheersen.

We hebben al onze diensten nog even op een rij voor u gezet met aanvullende informatie:

Dagelijkse en periodieke schoonmaak:
we gebruiken hiervoor echt sop en maken alle plekken brandschoon, óók de onzichtbare vloerdelen en plinten.


Glasbewassing: zowel op de klassieke manier (met een ladder en een wisser) als op de moderne manier (met een glazenwasser telescoop) mogelijk. Uw ramen en ruiten zijn streeploos schoon en stofvrij.

Tapijtreiniging: elk soort tapijt reinigen we met onze krachtige machines en nemen hierbij ook de vlekken mee.


Gevelreiniging: met ons geavanceerde en chemievrije stoomsysteem wordt uw sterk vervuilde gevel weer als nieuw.

Glasbewassing:
zowel op de klassieke manier (met een ladder en een wisser) als op de moderne manier (met een glazenwasser telescoop) mogelijk. Uw ramen en ruiten zijn streeploos schoon en stofvrij.

Opleveringsschoonmaak: na de verbouwing maken wij uw huis weer stofvrij. Tevens halen we alle kalkresten van de tegels en verwijderen we achtergebleven schilder-, kit- en stucresten.


Graffiti verwijdering: met een lagedrukspuit spuiten we van dichtbij hete stoom op de een week oude graffiti met volledige verdwijning als resultaat.

Het maakt voor ons niet uit hoe groot of klein de schoonmaakklus is. Wij deinzen nergens voor terug. Voor de diverse schoonmaakdiensten maken wij gebruik van de beste en meest geschikte apparaten. Wij gaan altijd eerst met u in gesprek om een werkrooster op te stellen zodat u precies weet wanneer wij langskomen voor de kantoor schoonmaak in Amsterdam Noord.

Schoonmaakbedrijf dat actief is in heel Amsterdam

Met ons schoonmaakbedrijf zijn wij actief in heel Amsterdam.
Dus dat betekent dat het werkgebied van ons schoonmaakbedrijf zich uitstrekt tot Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam Nieuw West, Amsterdam Zuid en Amsterdam Zuidoost. Daarnaast zijn we werkzaam in Utrecht.

Een selectie van onze klanten