header-schoonmaak

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam Noord

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam Noord gezocht? Dan zit u goed bij Mokum Schoonmaak en Bedrijfsdiensten. Wij stellen altijd alles in het werk om uw werk-leefomgeving schoon te maken. Schoonmaken is onze passie. Wij weten dat schoonmaken niet enkel een borstel en een stofdoek door uw bedrijf halen is.

Het is ons doel om het hoogste resultaat te behalen in onze service en het resultaat. U kunt ons inschakelen voor diverse schoonmaakwerkzaamheden. Wij kunnen uiteraard uw pand of trappenhuis schoonmaken maar ook glasbewassing, tapijtreiniging, gevelreiniging en graffiti verwijdering behoort tot ons dienstenpakket.

Professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam Noord

Kwalitatief hoge diensten en services;
De lijnen zijn altijd kort, wij hebben goede bereikbaarheid;
Regelmatige kwaliteitscontrole;
Nederlands sprekend personeel;
Persoonlijke aanpak, elke klant is bij ons uniek.

Wilt u ons inschakelen als schoonmaakbedrijf in Amsterdam Noord? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. Neem contact op via onderstaande knop.

Vraag direct een offerte aan

Altijd een vaste, betrouwbare schoonmaker

Wij begrijpen dat u graag vertrouwde gezichten in uw school, trappenhuis, kantoor of bedrijfspand ziet. Daarom krijgt u bij ons altijd een vaste schoonmaker die periodiek uw pand schoonmaakt. In overleg met u stellen we een schema op voor de periodieke schoonmaak taken. Op de afgesproken dagen en tijden zal uw vaste schoonmaker dan het werkprogramma uitvoeren.

Duurzaam schoonmaken

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij ons. Wij werken altijd met een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel. Dit is volledig biologisch afbreekbaar. Daarnaast kunnen wij ook op duurzame wijze onze andere werkzaamheden uitvoeren. Graffiti verwijderen, gevelreiniging en glasbewassing gebeurt allemaal op duurzame wijze, zonder chemicaliën.

Leo

“Als VVE bestuurder ben ik blij dat we jullie hebben ingeschakeld. Je hoort alleen maar goede verhalen over jullie van de buren die jullie ook voor hun eigen schoonmaak inschakelen.”

Leo Keijzer

Vereniging van Eigenaren De Hoofden Houthavens Kavel 4 Lees hier de hele referentie

Onze diensten

Naast de schoonmaak van uw pand, kunnen wij u ook verzorgen op het gebied van glasbewassing, opleveringsschoonmaak, tapijtreiniging, graffiti verwijderen en gevelreiniging. Bij de opleveringsschoonmaak zullen wij ervoor zorgen dat uw huis, appartement of pand na verbouwing klaar is om bewoond te worden. Tevens zijn wij gespecialiseerd in tapijtreiniging. Ook grote oppervlaktes aan tapijt zijn voor ons geen enkel probleem.

Het maakt voor ons niet uit hoe groot of klein de schoonmaakklus is. Wij deinzen nergens voor terug. Voor de diverse schoonmaakdiensten maken wij gebruik van de beste en meest geschikte apparaten. Wij gaan altijd eerst met u in gesprek om een werkrooster op te stellen zodat u precies weet wanneer wij langskomen voor de kantoor schoonmaak in Amsterdam Noord.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u ons inschakelen als schoonmaakbedrijf in Amsterdam Noord? Neem dan direct contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Indien u nog vragen hebt over onze werkzaamheden, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit doet u middels onderstaande buttons. Wij staan u graag te woord en willen altijd met u kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Een selectie van onze klanten